Personal Training

PERSONAL TRAINING


Voor velen is het zelfstandig behalen van hun doelstellingen zeer lastig. Speciaal voor hen heb ik diverse persoonlijke coachingstrajecten beschikbaar. Training- en voedingsbegeleiding gecombineerd met onmisbare (gedrags)coaching in de frequentie die jij nodig hebt.

Een personal trainer is niet alleen voor de “rich & famous”. Voor iedereen, die moeite heeft zelfstandig zijn/haar doelen te behalen en behouden, zijn diverse personal en part-time personal trainingsprogramma’s opgesteld. Of dat nu eens per week, twee weken of maand is, ik stem het af op jouw persoonlijke behoefte en maandelijks beoordelen we of de intensiteit verlaagd of juist verhoogd dient te worden.

Doordat de intensiteit van begeleiden verschilt per programma, zijn ze voor iedere portemonnee haalbaar. Afhankelijk van de voortgang kan tussentijds van intensiteit worden geswitcht.

 

 

Vraag nu een gratis kennismakingsgesprek aan.

TRAINING

VOEDING

COACHING

DOWNLOAD DE APP

Ter ondersteuning maak ik binnen mijn begeleidingstrajecten gebruik van mijn eigen app. In deze app zal je trainings- en voedingsplan terug te vinden zijn en kunnen we samen met elkaar in contact blijven. Ook je voortgangsregistratie kun je terug vinden binnen deze app. Download de Jeroen Effing – Personal Training app nu in de App Store of Play Store.