Coaching

COACHING

“De mens is namelijk van nature lui. Daar kan niemand wat aan doen, behalve accepteren dat je structureel enige vorm van coaching nodig hebben om fysiek en mentaal in vorm te blijven.”

Heel veel ongewenste gewoonten gebeuren niet bewust, maar zitten in ons gedrag ingebed. Het wijzigen van jouw gewoontes is een cruciaal aspect bij het behalen van resultaat op de lange termijn.

Het inzichtelijk maken van jouw ongewenste gewoonten en ze veranderen in meer gewenste varianten, is de hoofdtaak van iedere Coach.

ONLINE PERSONAL COACHING
Nagenoeg heeft iedereen op de lange termijn een structurele ‘stok achter de deur’ nodig om een verantwoorde leefstijl vol te houden.

Met behulp van coaching via mijn online portaal in de vorm van;

  • Weektips,
  • Feedback e-mails,
  • Triggers voor meten van je voortgang
  • Groepsuitdagingen

Velen storten zich op de piekmomenten massaal, en met de beste bedoelingen, op hun doelstellingen. Helaas haakt een groot deel vroeg of laat weer af. Laat mij jou helpen volhouden!

 

DE SOCIAL COMMUNITY
Waarom alleen doen, wat samen kan?

Een uniek aspect van mijn concept is de opzet als sociale community, waar binnen je een eigen Fit profiel hebt. Binnen de community kan iedere deelnemer zeer eenvoudig; deelnemen aan groepsdiscussies, elkaar motiveren, zijn/haar stand zien op de ranglijst, deelnemen aan diverse leefstijl uitdagingen, etc.

Tevens word je in de speciale LIJFSTIJL Kennisgroepen wekelijks op de hoogte gehouden door middel van leefstijl blogs. Je kunt zelf kiezen over welke onderwerpen je wel of geen inhoud wilt ontvangen.

Vraag nu een gratis kennismakingsgesprek aan.

TRAINING

VOEDING

COACHING

DOWNLOAD DE APP

Ter ondersteuning maak ik binnen mijn begeleidingstrajecten gebruik van mijn eigen app. In deze app zal je trainings- en voedingsplan terug te vinden zijn en kunnen we samen met elkaar in contact blijven. Ook je voortgangsregistratie kun je terug vinden binnen deze app. Download de Jeroen Effing – Personal Training app nu in de App Store of Play Store.